bric-llet-600-400

Si compres una caixa de 6 o 12 brics de llet et trobaràs diferents residus. Els brics i l’embolcall de plàstic han d’anar al contenidor groc, però el suport de cartó ha d’anar al contenidor blau de paper.

Quan reciclis qualsevol tipus de bric, elimina el líquid que hi ha a l’interior i tira el bric al contenidor sense el tap. Si deixes el tap posat, queda ple d’aire i la màquina de premsa no el pot aixafar. Llença el tap per separat al contenidor groc.

Els brics recuperats a la planta de selecció són premsats per separat i enviats en bales a les empreses recicladores. Els diferents materials que conformen un bric són reutilitzats per a la producció de paper, finestres i fins i tot elements per cotxes o avions.

Si no ho recicles, aquests materials quedaran a l’abocador de Milà i trigaran uns 30 anys a degradar-se.
Nosaltres no podem decidir, tu sí. #DecideixReciclar

Comparteix a les xarxes socialsShare on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0