totselsresidus600

Els residus de l’abocador de Milà estem farts. Farts de viure en condicions lamentables i sense espai; farts de veure que no se’ns dona l’oportunitat de tenir una segona vida i reconvertir-nos en nous objectes útils; farts de pensar que ens queden anys i anys d’espera fins a degradar-nos, veient com la nostra desintegració contamina l’entorn.

Per això, hem constituït la Plataforma de Residus Indignats de Menorca (PRIM) amb l’objectiu de reivindicar el nostre dret a una segona vida i de donar a conèixer els beneficis de reciclar i les terribles conseqüències de no reciclar.

Necessitem que t’impliquis, que participis activament i que ens facis costat. Ajuda’ns a difondre el nostre missatge!

Nosaltres no podem decidir, tu sí! #DecideixReciclar

Comparteix a les xarxes socialsShare on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0