Ahir els membres de la Plataforma de Residus de Menorca (PRIM) vam convocar als mitjans de comunicació per tal de donar a conèixer les nostres exigències.

presentaciocampanya2

Previament ens haviem reunit amb el President del Consorci de Residus de Menorca i amb representants de Ecoembes i Ecovidrio, els quals ens van donar tot el seu suport i van posar a la nostra disposició els seus canals de comunicació per poder explicar a tothom la nostra situació.
Com a residus que som necessitam la veu de les persones per difondre el nostre missatge, necessitem el suport ciutadà a la nostra causa. !

presentaciocampanya1
Volem agraïr a la Laura Pons, que fes de portaveu del nostre manifest i des d’aquí, demanem a tots els menorquins que es facin ressò de les nostres demanades: un petit gest a casa, una petita decisió d’un comerç o negoci, pot canviar les nostres vides, pot donar-nos l’oportunitat de tenir un nou ús i així, en última instància, millorar la vida de les persones, millorar la teva vida.
Nosaltres no podem decidir, tu sí!  #DecideixReciclar

Comparteix a les xarxes socialsShare on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0