Avui, simpatitzants de la Plataforma de Residus Indignats de Menorca ens han ajudat a aferrar cartells als contenidors de rebuig, per tal de conscienciar a la ciutadania que si ens tiren en aquest contenidor, ens condemnen a l’abocador i ens priven de tenir una segona vida.

IMG_20160621_093914

Durant els pròxims dies,  voluntaris de la PRIM aferraran 500 cartells als contenidors de fems de totes les poblacions de Menorca per tal de fer sentir el nostre missatge!

Tots els residus que es poden separar i no són tirats als contenidors de recollida selectiva, acaben a l’abocador de Milà per sempre.

IMG_20160621_093941

Si ens tires al contenidor corresponent (blau, verd o groc), tots els envasos de plàstic, llaunes, brics, vidre, paper i cartó que arriben a la planta de Milà, són separats per tipologies i condicionats per transportar-los fora de l’illa on es tracten per poder tornar a ser reutilitzats per la fabricació de nous envasos o altres objectes.

Nosaltres no podem decidir, tu sí! #DecideixReciclar

Comparteix a les xarxes socialsShare on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0